Wijnproeverij

ITALIAANSE WIJNproeverij

Wij organiseren regelmatig wijnproeverijen, dit is mogelijk bij ons op locatie maar ook bij jullie thuis of een andere locatie. Het boeken van een wijnproeverij is al mogelijk vanaf 6 personen. We hebben een luxe wijnproeverij waarbij we hele bijzondere wijnen laten proeven, maar we organiseren ook een wijnproeverij waarin we de tafelwijnen introduceren. Je leert zo meer over waar de wijnen vandaan komen, van welk wijnhuis en van welke druif en je krijgt rustig de tijd om te proeven. Bij de wijnproeverij kunnen we ook heerlijke aperitivo verzorgen.

High Wine

Er is altijd een goede reden te bedenken om een feestje te organiseren; een verjaardag, een jubileum of jullie gaan trouwen. We komen graag de bar opbouwen in de tuin, woonkamer of een andere binnen- of buitenlocatie. We kunnen ook de wijn verzorgen bij een diner. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking op 06 4784 4324  of stuur een e-mail naar: hallo@lokaal-030.nl om een afspraak te maken of een offerte op te vragen.

Naast onze bar kunnen we u helpen met de aankleding/decoratie en ook de verdere invulling van uw feest. Jasmijn is een ervaren wedding- en eventplanner en kan met u meedenken over de organisatie. We kunnen de gehele locatie voor u inrichten en klaar zetten. Daarnaast is Kenan Hamsho een beginnend fotograaf en een professionele muzikant. Hij speelt graag muziek op zijn ud of klarinet, vooral arabische muziek, maar hij kan ook jazz spelen. Bas is onze culinaire expert, hij kan heerlijk koken en daarnaast heeft hij ook een vurige act, waar hij menig gast mee kan verrassen op een feest.

APERITIVO

Wij verzorgen graag heerlijke aperitivo bij de wijn. We stemmen de smaak van het eten af op de wijnen die we serveren. Denk bijvoorbeeld aan mortadella bij een sangiovese of een stuk parmezaanse kaas bij een trebbiano. De smaak van de wijn komt nog beter tot zijn recht.

Indien u een meer uitgebreide catering wenst, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

ZAKELIJK

Een wijnproeverij met collega’s bij jullie op de zaak of een locatie buiten is mogelijk. We verzorgen ook graag een high wine of een borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

wijnproeverij of high wine boeken

14 + 12 =