Wijnbar

ITALIAANSE WIJNBAR

De wijnbar van Lokaal-030 is voor ieder feest, zakelijk event of bruiloft te boeken. We komen de bar opbouwen op locatie en schenken heerlijke, Italiaanse wijn. De wijn wordt voornamelijk geïmporteerd uit de regio Emilie Romagna, rondom Bologna, Italië. De bar kan op iedere locatie, binnen en buiten, worden opgebouwd. Wil je meer informatie of de wijnbar boeken? Stuur dan een e-mail naar hallo@lokaal-030.nl voor meer informatie.

FEEST

Er is altijd een goede reden te bedenken om een feestje te organiseren; een verjaardag, een jubileum of jullie gaan trouwen. We komen graag de bar opbouwen in de tuin, woonkamer of een andere binnen- of buitenlocatie. We kunnen ook de wijn verzorgen bij een diner. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking op 06 4784 4324  of stuur een e-mail naar: hallo@lokaal-030.nl om een afspraak te maken of een offerte op te vragen.

Naast onze bar kunnen we u helpen met de aankleding/decoratie en ook de verdere invulling van uw feest. Jasmijn is een ervaren wedding- en eventplanner en kan met u meedenken over de organisatie. We kunnen de gehele locatie voor u inrichten en klaar zetten. Daarnaast is Kenan Hamsho een beginnend fotograaf en een professionele muzikant. Hij speelt graag muziek op zijn ud of klarinet, vooral arabische muziek, maar hij kan ook jazz spelen. Bas is onze culinaire expert, hij kan heerlijk koken en daarnaast heeft hij ook een vurige act, waar hij menig gast mee kan verrassen op een feest.

APERITIVO

Wij verzorgen graag heerlijke aperitivo bij de wijn. We stemmen de smaak van het eten af op de wijnen die we serveren. Denk bijvoorbeeld aan mortadella bij een sangiovese of een stuk parmezaanse kaas bij een trebbiano. De smaak van de wijn komt nog beter tot zijn recht.

Indien u een meer uitgebreide catering wenst, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

ZAKELIJK

Een borrel bij het bedrijf om te vieren dat jullie een succes hebben behaald, een zakelijke bijeenkomst afsluiten met een borrel, de jaarlijkse kerstborrel, een vrijdagmiddagborrel, het is allemaal mogelijk met onze mobiele wijnbar. We komen graag een keer bij u langs om te vertellen wat wij allemaal kunnen doen. Van een eenvoudige borrel tot een uitgebreid event, wij kunnen alles voor u regelen. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking op 06 4784 4324 om een afspraak te maken of een offerte op te vragen.

OFFERTE OPVRAGEN

14 + 8 =